Om

 

Om Mera Trädgård

 

När man som trädgårdsägare skall köpa växter så har man ofta en vision om en vacker rabatt som blommar i favoritfärgerna. Men resultatet blir inte alltid som man tänkt sig. När man kommer till Garden Center så står oftast växterna ordnade i bokstavsordning efter de latinska namnen. Det gör att det inte är så lätt att välja växter som tillsammans bildar en vacker rabatt som är fin hela sommaren. Ofta blir man inte så nöjd med resultatet och det är lätt att man ger upp sina trädgårdsdrömmar.

Nu erbjuder jag trädgårdsägare att i stället i lugn och ro hemma fundera över hur man vill ha sin rabatt och sedan få professionell hjälp med design och växtval. Chansen att lyckas och få sin drömrabatt blir så mycket större.

 

I tjänsten Mera Trädgård så har jag utgått från samma frågor som jag tar upp när jag är på plats ute hos en trädgårdsägare för att skapa en rabatt. Mera Trädgård drivs av trädgårdsmästare Karin Hvit. Jag startade trädgårdsmästeriet Hvits Trädgård 2009 som både odlar vackra och ovanliga perenner giftfritt och klimatsmart och utför rådgivning, design och planteringsuppdrag för privatpersoner. Jag håller regelbundet kurser och föredrag om design och skötsel, beskärning och frösådder.

"Min passion är perenna trädgårdsväxter och att tillsammans med trädgårdsägare förverkliga deras vision om en vacker lättskött trädgård"

 

 

 

 

 

 

 

Copyright mera trädgård 2016

info@meratradgard.se