Tjänster

Trädgårdstjänster

 

Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar oavsett om du vill skapa en torpidyll,

en rabatt i medelhavsstil eller odla dina egna grönsaker.

 

Rådgivning

Vid rådgivning går vi runt i din trädgård utgående från dina önskemål och du får råd och idéer om hur du kan sköta och förnya trädgården. Det kan handla om allt från mer övergripande planering av trädgården till hur man bäst beskär sina träd, förslag på växtval i en rabatt och råd om olika typer av häckar. En och en halv timmes rådgivning kostar 925 kr.

 

Planering-Design

Vi gör skisser med växtförslag på enskilda rabatter eller delar av trädgården. Utgångspunkten i allt arbete är att hjälpa dig att förverkliga din idé så att trädgården blir ett extra rum att trivas i. Vi väljer växter med omsorg utifrån förutsättningarna i just din trädgård så att resultatet skall bli en lättskött trädgård som är vacker under många år.

 

Plantering-Skötsel

Du kan också anlita oss för hjälp med att anlägga och plantera rabatter och med skötsel av din trädgård . Timkostnad för anläggning och skötsel är 480 kr/timme. Skötsel av underhållskaraktär subventioneras eftersom det ingår i de hushållsnära tjänsterna det s k RUT-avdraget. Du betalar då hälften av arbetskostnaden per timme.

 

 

Vi utför uppdrag i Göteborgsregionen (Göteborgs kommun exkl. öarna, Mölndals kommun, Kungsbacka kommun, Härryda kommun, Bollebygds kommun, Lerums kommun och Partille kommun).

 

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din trädgård.

 

 

 

Läs mer på Hvits trädgårds hemsida

 

 

Copyright mera trädgård 2016

info@meratradgard.se